Abemec

Work abemec

Abemec is een gespecialiseerd landbouwmechanisatiebedrijf voor Nederland met 23 vestigingen en biedt mechanisatie op maat voor veehouders, akkerbouwers, tuinbouwers, fruittelers en loonwerkers. Abemec is onderdeel van Agrimec Holding, een onderneming die zich richt op mechanisatie op maat voor de professionele agrarische ondernemer.

Abemec biedt een breed pallet aan topmerken, waaronder tot eind 2019 ook Fendt tractoren. Door de uitbreiding naar het Fendt Full Line programma heeft Agrimec een nieuwe verkooporganisatie onder de naam Agromec opgericht. Agromec is het eerste landbouwmechanisatiebedrijf in Nederland met meerdere vestigingen met een volledige focus op het Fendt Full Line programma: www.fendtfarming.nl.

In 2003 ontwikkelden we de merkpositionering Continu in beweging, waarmee Abemec succesvol aan de weg timmerde. In 2019 ontwikkelden we de positionering Mechanisatie op Maat voor Abemec en het unieke concept Fendt Farming voor Agromec. Op dit moment ondersteunen we Abemec en Agromec op het gebied van videoproducties en online marketing.

Lees de hier de review van:
Hans Quint

CEO Abemec/Agromec

Floor Hermans
Communicatiemedewerker Abemec/Agromec