De profit calculator van DSM

T 073 503 94 70

Koeien die niet meer buiten lopen krijgen vaak niet genoeg vitaminen binnen die normaal in vers gras zitten. Zoals Beta Carotene. DSM Nutritional Products heeft daar hele goede oplossingen voor. 

DSM Nutritional Products is a pioneer from the earliest days of feed additives, one of the world’s leading suppliers of vitamins, carotenoids, eubiotics, and feed enzymes to the global feed industry.

Bewustwording creëren
GREEN helpt DSM Nutritional Products sinds 2003 met de internationale merk positionering, branding en communicatie van feed additives. Een belangrijke communicatiestrategie voor diverse additives is het creëren van bewustwording. Wat is de invloed van micronutriënten op de resultaten van veehouders? Om dit inzicht te vergroten ontwikkelde GREEN een Profit Calculator voor het product Rovimix Beta Carotene, een vitamine die de vruchtbaarheid van melkvee bevorderd. Een handige tool waarmee dierenartsen, voerleveranciers maar ook veehouders zelf op eenvoudige wijze de effecten van verminderde vruchtbaarheid kunnen berekenen. Een tool die vanaf het begin erg succesvol bleek en daarom al snel door GREEN in meer dan acht talen met bijbehorende specifieke kengetallen is ontwikkeld.

Van mini Cd-rom naar App
In de eerste fase van dit project produceerden wij de tool op een mini Cd-rom gecombineerd met een Z-Card. Maar met de toename van het gebruik van smartphones in de veehouderij wereldwijd kregen we al snel de opdracht om de tool om te zetten in een App voor zowel iPhone als Android. Gratis te downloaden in de iTunes App Store of in Google Play.


Werk
Communicatiestrategie | Communicatieconcept | iPhone en iPad App | Android App | Tool op Mini Cd-rom, in diverse talen | Z-Cards, in diverse talen

GREEN Communicatie